Vacature!

HARTING België zoekt twee Field Sales Engineers

die onze visie als Total Solution Provider met overtuigingskracht weten uit te dragen.

HARTING is een dochteronderneming van het Duitse familiebedrijf HARTING Technology Group dat een vooraanstaande rol speelt op het gebied van connectortechnologie en systeemcomponenten. De producten worden wereldwijd gezien als dé standaard voor industriële connectoren en onder andere toegepast in de chemische en voedingsmiddelenindustrie, machinebouw, automatisering, transport-, telecommunicatie- en medische sector.

Het Belgische kantoor maakt deel uit van de Benelux-organisatie van HARTING waar totaal 50 medewerkers werkzaam zijn. Ter versterking van het Belgische team zijn we op zoek naar twee:

Field Sales Engineers (M/V)

Wij zijn op zoek naar één Field Sales Engineer voor de regio Wallonië en Grand Duché de Luxembourg en één Field Sales Engineer voor de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.

Werken bij HARTING België betekent dat je de voordelen hebt van een kleinschalige onderneming én die van een sterke multinational.

De functie
Als Field Sales Engineer vervul je een gevarieerde commerciële functie binnen een internationale organisatie. In deze buitendienstfunctie ben je actief bezig met het vinden van potentiële relaties en aanboren van nieuwe markten. Je bezoekt klanten en prospects in jouw regio met als doel het aanwerven van nieuwe klanten en het bedienen van bestaande klanten.

Persoonlijke kenmerken
Onze ideale kandidaat beschikt over de nodige technische bagage en commerciële flair om op een vlotte wijze met bestaande- en potentiële klanten om te gaan. Je bent sterk oplossingsgericht en hebt een pro actieve houding. Je kunt goed omgaan met uitdagingen en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent communicatief vaardig en representatief. Onze belofte aan de markt om Total Solution Provider te zijn, maak je meer dan waar. Zelfstandig en samen met het team. Je werkt vanuit het Belgische kantoor in Zellik maar bent bereid ook BENELUX projecten uit te voeren.

Kennis en ervaring
Je hebt ervaring als engineer in de industrie of technische business-to-business markt en hebt ruime ervaring in projectmatig werken. Je beschikt over een relevante, technische opleiding (Master Industrieel Ingenieur, Bachelor Electromechanica of gelijkwaardig).

Voor de regio Wallonië en Grand Duché de Luxembourg is beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift een must. Beheersing van de Engelse taal is een grote pré.
Voor de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant is beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift een must. Beheersing van de Franse taal is een grote pré. Je beschikt over rijbewijs B en je bent computervaardig.

Een uitstekend aanbod
We bieden je een zelfstandige functie met veel vrijheid binnen een enthousiast klein team. HARTING stimuleert het nemen van initiatieven en biedt alle ruimte voor eigen inbreng en verdere ontplooiing. Je volgt geregeld interne trainingen. HARTING heeft een uitstekend opleidingsprogramma, want persoonlijke ontwikkeling is één van de kernwaarden van de onderneming.

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Naast een goed salaris, een groepsverzekering en bonusregeling, voorzien wij je van mobiele telefoon, laptop en internetaansluiting, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een representatieve bedrijfswagen.

Heb je interesse?
Voor meer informatie over de functie of het sturen van jouw sollicitatie met CV, kun je e-mailen naar Charlotte Hendricks, HR Manager Benelux: charlotte.vanbaardwijk(at)HARTING.com.

HARTING België NV
Z.3 Doornveld 23
B - 1731 Zelik

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld