HARTING Manufacturing bestaat drie jaar en organiseert een feestelijke haringparty


Op vrijdag 1 juli 2016 organiseerde HARTING Manufacturing in Den Bosch een haringparty voor collega’s en relaties. Het productiebedrijf dat gelieerd is aan de Nederlandse vestiging bestaat drie jaar en daar werd feestelijk bij stilgestaan. De inloop was vanaf 15:30 uur.

Voor het pand werden twee enorme pagodetenten geplaatst. De overheaddeur fungeerde als doorloop naar de productie. Zo was er tijdens de feestelijkheden een interessante kijk op de productieruimte. Voor iedereen die daar interesse in had, werden korte rondleidingen gegeven. Het aangename werd met het nuttige verenigd.

Naast de collega’s van HARTING Nederland, HARTING België en HARTING Manufacturing waren er tal van goede zakenrelaties. Het was vooral leuk om te zien dat een personeelsfeest en klanten-event prima samengaan. Iedereen sprak met iedereen, de sfeer was gezellig en informeel.

Eten en drinken waren rijkelijk aanwezig. Er gingen 500 overheerlijke Nieuwe Haringen doorheen. Serranoham, bourgondische beenham, luxe warme snacks, amuses met diverse vissoorten, goede wijnen, bier en frisdrank gaven het geheel een culinair tintje.

Muziektrio De Flamingo’s uit Rotterdam speelde er flink op los. Jazz, pop, rhythm and blues, Nederlandstalig, Rock ’n Roll, een gevarieerd coverrepertoire kwam voorbij. Omstreeks 19:00 uur gingen de laatste gasten weg. We kijken met trots terug op een geweldige vrijdag-bijeenkomst als afsluiting van weer een intensieve werkweek bij HARTING Manufacturing.